Toelichting Ginseng

 

Ginseng voor uitwendig gebruik

 

De Chinezen kennen het kalmerende effect van uitwendig aangebrachte ginseng al vele eeuwen – en ook wij hebben dit tot ons voordeel gemaakt. In een innovatief proces, hebben we een sterk geconcentreerd water oplosbaar Ginseng extract (30 procent actieve ginseng bestanddelen) ontwikkeld, en dit vervolgens in de speciale serie Florafarm producten voor uitwendige toediening ingebouwd.

 

De Florafarm producten zijn dermatologisch getest, en bieden een zeer goede verdraagbaarheid en huidverzorging, in het bijzonder voor specifieke huid ongemakken, waarvoor andere producten niet werken.

 

Uit praktische ervaringen van mensen die Florafarm Ginseng uitwendig al jarenlang gebruiken is gebleken, dat de Florafarm Ginseng producten zeer breed toepasbaar zijn. Dit komt vooral doordat Florafarm producten een uitzonderlijk hoog gehalte werkzame ginsengbestanddelen en geen corticoïden of geur- & kleurstoffen bevatten.

 

 

Florafarm Ginseng Zalf

 

Voor de plaatselijke toediening van een hoge dosering ginseng. Deze zalf bevat naast ginseng en hamamelis, ook amandel-, olijven- en jojoba-olie. Deze waardevolle ingrediënten bevorderen de natuurlijke processen in de verschillende lagen van de huid en helpen uw huid om te ontspannen. Gelieve meerdere malen per dag de ginseng zalf dun op te brengen voor een optimaal resultaat. Vanwege het hoge gehalte aan actieve en stimulerende ginseng bestanddelen voorzichtig met aanbrengen (net) voor het slapen gaan.

 

 

 

Florafarm Ginseng Shampoo

 

Bijzonder geschikt voor de reiniging, behandeling en onderhoud van de hoofdhuid. De krachtige ginseng bestanddelen dringen diep door in de hoofdhuid en zorgen zo voor een optimale voeding van de haarzakjes, behoud van de huid en sterk haar. Bevat een hoog gehalte aan actieve ginseng bestanddelen en hamamelis. Gelieve de shampoo goed in te masseren en geruime tijd in te laten werken alvorens uit te spoelen. Kan ook meerdere keren per dag op  kleinere plekjes onverdund op de hoofdhuid worden aangebracht zonder uit te spoelen.  

 

 

 

 

FLORAFARM GINSENG ZALF;  

Ongeëvenaarde product kwaliteit met een unieke werking.

 

 

 

 

Ginseng capsules
Ginseng Slices
Ginseng Zalf