orac-scale

 

Orac Scale

 

Vergelijking Goji bessen met andere antioxidanten

 

 

 

 

 

 

 

 

Incoterms 2000

 

Incoterms 2000

 

De nieuwste in- en verkoopcondities zijn vastgelegd in dertien internationaal erkende incoterms 2000. Deze kunnen worden ingedeeld in vier groepen, namelijk een E-clausule, drie F-clausules, 4 C-clausules en vijf D-clausules. De verkoper draagt in stijgende lijn van de groep E tot de groep D meer plichten.

Het afsluiten van de vervoersovereenkomst is bij de E- en F- clausules voor de koper en bij de C- en D-clausules voor de verkoper. Hieronder vindt u een samenvatting van de verschillende terms.

 

Groep E

In groep E zijn kosten en risico voor de verkoper minimaal omdat hij de goederen slechts beschikbaar hoeft te stellen op zijn eigen terrein.

 

EXW = Ex Works...(noem de plaats waarvandaan)

- af fabriek...

- transport wordt geregeld door de koper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de verkoper de goederen beschikbaar stelt

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de verkoper de goederenbeschikbaar stelt

 

Groep F

Onder de F condities (incl. FCA tenzij anders overeengekomen) regelt en betaalt de verkoper het transport in het land waaruit geëxporteerd wordt.

 

F.O.B. = Free on Board...(noem de haven van vertrek)

- franko aan boord

- transport wordt geregeld door de koper vanaf het moment dat de goederen aan boord zijn

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen de railing van het schip in de haven van vertrek passeren

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen de railing van het schip in de haven van vertrek passeren

 

F.A.S. = Free Alongside Ship...(noem de haven van vertrek)

- Franko langszij schip

- transport wordt geregeld door de koper vanaf het moment dat de goederen in de haven van vertrek aankomen.

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen naast het schip gelost zijn.

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen naast het schip gelost zijn.

 

F.C.A. = Free Carrier...(noem de plaats)

- Op vrachtauto geladen af ... (meestal plaats van verlading)

- transport wordt geregeld door de koper of door de verkoper in opdracht van de koper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen ter beschikking wordt gesteld aan de vervoerder op de genoemde plaats

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen ter beschikking wordt gesteld aan de vervoerder op de genoemde plaats

 

Groep C

Onder de C condities regelt en betaalt de verkoper het transport maar is hij niet verantwoordelijk voor het risico van het transport

 

C.F.R. = Cost and Freight...(noem de haven van aankomst)

- kosten en vracht

- transport wordt geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen de reling van het schip in de aankomsthaven passeren

- kosten gaan over van de verkoper op de koper in de aankomsthaven, koper betaalt inklaring e.d.

 

C.I.F. = Cost, Insurance, Freight...(noem de haven van aankomst)

- kosten, verzekering en vracht

- transport en verzekering worden geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen de railing van het schip in aankomsthaven passeren

- kosten gaan over van de verkoper op de koper in de aankomsthaven, koper betaalt inklaring e.d.

 

C.P.T. = Carriage Paid To...(noem de plaats van bestemming)

- transport betaald tot...

- transport wordt geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen aan de vervoerder ter beschikking worden gesteld

- kosten gaan over van de verkoper op de koper in de aankomsthaven, koper betaalt inklaring e.d.

 

C.I.P. = Carriage and Insurance Paid to...(noem de plaats van bestemming)

- kosten en verzekering betaald tot...

- transport en verzekering worden betaald door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen aan de vervoerder ter beschikking worden gesteld

- kosten gaan over van de verkoper op de plaats bestemming, koper betaalt inklaring e.d.

 

Groep D

Onder de D condities zijn kosten en risico voor de verkoper maximaal omdat hij ervoor moet zorgen dat de goederen beschikbaar beschikbaar komen op de afgesproken plaats.

 

D.A.F. = Delivered at Frontier...(noem de grens)

- franko grens...

- transport wordt geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de verkoper de goederen de grens passeren

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de verkoper de goederen de grens passeren 

 

D.E.S. = Delivered Ex Ship...(noem de aankomsthaven)

- franko vanaf schip...

- transport wordt geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen aan boord van het schip ter beschikking van de koper komen

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen aan boord van het schip ter beschikking van de koper komen

 

D.E.Q. = Deliverd Ex Quay...(noem de aankomsthaven)

- franko vanaf kade

- transport wordt geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat dat de goederen op de kade ter beschikking van de koper worden gesteld.

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat dat de goederen op de kade ter beschikking van de koper worden gesteld.

 

D.D.U. = Deliverd Duty Unpaid...(noem de plaats van bestemming)

- franko, niet ingeklaard

- transport wordt geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen ter beschikking van de koper worden gesteld op de afgesproken plaats.

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen ter beschikking van de koper worden gesteld op de afgesproken plaats.

 

D.D.P. = Delivered Duty Paid...(noem de plaats van bestemming)

- franko, ingeklaard

- transport wordt geregeld door de verkoper

- risico gaat over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen ter beschikking van de koper worden gesteld op de afgesproken plaats.

- kosten gaan over van de verkoper op de koper op het moment dat de goederen ter beschikking van de koper worden gesteld op de afgesproken plaats.

 

 

 

 

 

Euro Ginseng

 

 

 

 

  

 

 

Natuurlijk Gezond met Euro Ginseng

 

De positieve effecten van Euro Ginseng hebben de afgelopen twee decennia al velen positief verrast. Stressvolle situaties of verminderde energie - twee aspecten waarvoor Euro Ginseng producten een oplossing bieden. Het continue gebruik van Euro Ginseng zal tevens een breed scala van andere positieve effecten teweegbrengen.

 

Euro Ginseng is DE specialist op het gebied van ginseng: van teelt tot aan consumenten producten.

Amerikaanse ginseng en Koreaanse ginseng producten bieden we voor consumenten aan, in de vorm van: capsules, gedroogde wortel schijfjes (slices) en producten voor uitwendig gebruik, zoals: zalf, bodylotion en shampoo.

 

Samen met ons moederbedrijf Benseng International BV, bieden we als bulk goederen (grootverpakking) voor de industrie ook: gedroogde ginseng wortels, ginseng wortel poeders, ginseng extract poeders, ginseng capsules, ginseng slices en andere producten waar specifiek behoefte aan is.

 

 

 

 

 

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.

Who's Online

The Who's Online Module displays the number of Anonymous Users (e.g. Guests) and Registered Users (ones logged-in) that are currently accessing the Web site. 

 


Subcategorieën

Benseng Foodsupplements BV is een onderdeel van de Benseng Groep. In haar activiteiten richt Benseng Foodsupplements BV zich vooral op de (bulk)handel in medicinale kruiden, alsmede de verwerking (m.n. het capsuleren) van medicinale kruiden en andere voedingssupplementen. Desgewenst worden ook producten van klanten gecapsuleerd. Benseng Foodsupplements BV richt zich vooral op de Europese markt.

Consumenten kiezen om een aantal redenen specifiek voor ginseng. De keuze van de consument voor ginseng wordt positief gestimuleerd door: reclame, mond-tot-mond reclame en voorschrift door arts of therapeut.

Amerikaanse Ginseng is een medicinale plant, die na een kostbare teeltduur van 4 tot 6 jaar geoogst wordt. In het bijzonder de gedroogde wortel kent al duizenden jaren achtereen een gewaardeerd gebruik in Noord-Amerika en sinds een aantal eeuwen ook in China. Amerikaanse Ginseng wordt vooral gebruikt om het lichaam en de geest met elkaar in balans te brengen en/of te houden. Amerikaanse Ginseng werkt daardoor zowel preventief (=voorkomend) als curatief (=genezend).

Koreaanse ginseng is een medicinale plant, die na een kostbare teeltduur van 5 tot 8 jaar geoogst wordt. In het bijzonder de gedroogde wortel kent al duizenden jaren achtereen een gewaardeerd gebruik in China. Koreaanse Ginseng wordt vooral gebruikt om het lichaam en de geest met elkaar in balans te brengen en/of te houden. Ginseng werkt daardoor zowel preventief (=voorkomend) als curatief (=genezend).

Door onze eigen kennis en ervaring en ons uitgebreide mondiale netwerk van betrouwbare toeleveranciers en deskundigen, zijn we tot veel in staat. Via betrouwbare leveranciers kunnen we u vrijwel alle producten en/of (medicinale) kruiden aanbieden.

O.a. productspecificaties, garantstelling, in- en verkoopvoorwaarden, verpakkingsvoorwaarden, exportdocumenten en ordergrootte zijn van invloed op de prijs. Graag inventariseren we deze zaken eerst met u, alvorens u middels een vrijblijvende offerte van onze scherpste prijzen te voorzien. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Ginseng capsules
Ginseng Slices
Ginseng Zalf