Prijzen en leverantie

 

Prijzen

 

O.a. productspecificaties, garantstelling, in- en verkoopvoorwaarden, verpakkingsvoorwaarden, exportdocumenten en ordergrootte zijn van invloed op de prijs. Graag inventariseren we deze zaken eerst met u, alvorens u middels een vrijblijvende offerte van onze scherpste prijzen te voorzien. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

 

 

Bestellen

 

Bestellingen kunnen geplaatst worden via: e-mail of telefoon. Bij voorkeur met vermelding van de door u gewenste specificaties en eisen. Nadat wij uw bestelling administratief hebben verwerkt, sturen wij u zo spoedig mogelijk hiervan een orderbevestiging.

 

 

Levering

 

Indien de producten die besteld worden op voorraad aanwezig zijn, dan kan levering per ommegaande plaatsvinden. Betreft het een niet voorraadhoudend product, een speciale leverantie of een speciale productie dan wordt de leverdatum met de afnemer afgestemd.

 

 

Verzending

 

Standaard leveren wij alle goederen binnen Europa inclusief verzend- en transportkosten. Aangezien het prijsverschil over grote afstanden tussen lucht- en scheepsvracht aanzienlijk is, laten we de keuze voor de wijze van transport bij voorkeur bij de afnemer. Buiten Europa geven we daarom standaard prijzen af exclusief transportkosten, zodat de afnemer zelf kan bepalen wie en hoe het transport verzorgd wordt.

 

 

Overeenkomsten

 

In onze internationale koopovereenkomsten wordt gebruik gemaakt van clausules zoals vastgelegd in de INCOTERMS 2000.

 

 

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

 

Op de inhoud, totstandkoming en nakoming van al onze transacties zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant.

 

 

 

 

 

Ginseng capsules
Ginseng Slices
Ginseng Zalf